EK Bal 2024 Adidas

IN9369
Bestel
  • Beschrijving

in mooie Gift Box

Bevat EK 2024 graphics, innovatief design, FUSSBALLLIEBE filosofie, naadloos oppervlak en binnenbal van butyl

Deze EK 2024 bal zit in een speciale cadeaubox verpakt

Deze adidas EK 2024 voetbal bestaat uit 100% gerecycled TPU

Maak kennis met de adidas EK 2024 Fussballliebe League Voetbal Cadeaubox Wit Zwart Multicolor. Deze adidas voetbal is afgeleid van de bal waarmee wordt gespeeld tijdens het EK 2024 in Duitsland. Voel de magie net als op het EK 2024 met de FUSSBALLLIEBE bal. De bal zit verpakt in een speciale EK 2024 cadeaubox verpakt. De bal staat voor de pure liefde voor voetbal. Daarnaast brengt deze EK 2024 bal spelers samen en creëert een gevoel van eenheid op het veld. Opvallende graphics die zijn geïnspireerd op teamkleuren en de pure eenvoud van het prachtige spel maken de look van deze adidas voetbal compleet. Speel net als je favoriete Europese voetbalsterren met deze gave adidas EK 2024 Fussballliebe League voetbal!

Maat - welke maat heeft deze voetbal?

Deze adidas EK 2024 Fussballliebe voetbal heeft maat 5. De bal is aan te raden voor spelers vanaf 12 jaar.

FUSSBALLLIEBE

De adidas EK 2024 bal belichaamt de FUSSBALLLIEBE-filosofie, wat staat voor de pure liefde voor voetbal. Dit zie je terug in elk aspect van de bal, van het ontwerp tot de materialen, die zijn ontwikkeld met de passie voor het spel in gedachten.

Speelsteden

Op deze adidas EK 2024 bal worden alle speelsteden op het EK in Duitsland getoond aan de hand van graphics. Zo zien we de stadions in Berlijn, Keulen, München, Frankfurt, Dortmund, Düsseldorf, Gelsenkirchen, Hamburg, Leipzig en Stuttgart terug op de bal.

Betrouwbare prestaties op het veld

Deze adidas EK 2024 League voetbal is uitgerust met een TSBE-constructie wat zorgt voor betrouwbare prestaties op het veld. De binnenbal van butyl behoudt de vorm van de bal voor eindeloos spelplezier.

Materiaal - Duurzaamheid

Deze adidas EK 2024 voetbal is gemaakt van 100% gerecycled TPU. Het gebruik van gerecyclede materialen is slechts een van onze oplossingen voor een duurzamere wereld

!