Puma Futere Match +LL FG/

107366-02
Bestel
  • Beschrijving

Veterloos/Gras en Kunstgras

Uitgerust met een vernieuwd FUZIONFIT360 bovenwerk, Dynamic Motion System buitenzool en geoptimaliseerde 3D-texturen op belangrijke contactzones

Deze PUMA Future voetbalschoenen uit het Eclipse Pack zijn gemaakt van synthetisch materiaal

Standaard noppen / veterloos design / rekbare gebreide kraag

Geschikt voor harde natuurgrasvelden en kunstgrasvelden

Deze PUMA Future Match+ Veterloze Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zilver brengen een oproep aan alle spelmakers. De PUMA Future is geïnspireerd op de speelstijl van Neymar Jr. en stelt jou in staat om je tegenstanders helemaal gek te maken. Ervaar het zelf met deze gave PUMA Future voetbalschoenen uit het Eclipse Pack!

Pasvorm – hoe valt deze schoen?

De PUMA Future Match+ voetbalschoenen hebben een standaard pasvorm.

Vernieuwd FUZIONFIT360 bovenwerk

Het vernieuwde FUZIONFIT360 bovenwerk van technisch mesh biedt een nog adaptievere en ondersteunende pasvorm. Door de rekbare gebreide kraag kun je de voetbalschoenen gemakkelijk aan- en uittrekken.

Lichtgewicht Dynamic Motion System buitenzool

De lichtgewicht Dynamic Motion System buitenzool is stabiel bij de hiel en flexibel bij de voorvoet voor een betere grip en wendbaarheid voor onvoorspelbare richtingsveranderingen van tempo en richting.

Geoptimaliseerde 3D-texturen op belangrijke contactzones

De ontworpen 3D-texturen op belangrijke contactzones zijn geoptimaliseerd waardoor je nog meer grip en controle op de bal hebt voor dribbelen, passen en afwerken.

!