Adidas X9000L 2

S23651
Bestel
  • Beschrijving

Zwaar geïnspireerd door gaming cultuur, X9000L2

Milieubewustzijn en geavanceerde technologie gaan samen in de adidas X9000L2 hardloopschoenen . Deze opwindende schoenen van het typisch Duitse merk brengen je haastig overal naartoe, met een ideaal ontwerp voor die nieuwsgierige, oneerbiedige atleten die altijd in beweging moeten zijn.

Zwaar geïnspireerd door gaming cultuur, X9000L2 een moderne, resistent Engineered mesh dat, dankzij de dubbele lagen design en overvloedige microperforaties, bevordert een efficiënte luchtstroom van binnen. TPU-verstevigingen in de teen en middenvoet dragen bij aan duurzaamheid en ondersteuning, terwijl een klassieke vetersluiting en een anatomische hiel bijdragen aan een comfortabele en gemakkelijke draagervaring.

In de buitenzool geeft de Bounce-tussenzool je geweldige demping en reactievermogen, geschikt voor elk hardlooptempo. In een verrassende duurzaamheidsinspanning heeft het merk met 3 strepen dit schuim ingesloten in een op algen gebaseerde EVA-kooi om de fabricage te optimaliseren en het gebruik van gerecyclede materialen te vergroten. Een door AI ontworpen rubberen buitenzool handhaaft het goede werk van de vorige levering, met behoud van dezelfde hoge tractie op asfalt die de X9000-serie tot een wereldwijde favoriet maakte.

U wilt altijd weten wat de toekomst biedt. Rusteloos, nieuwsgierig, voortdurend vooruit. Deze adidas X9000L2 schoenen hebben een comfortabel bovenwerk van textiel en flexibele demping om je te brengen waar je heen moet. Als onderdeel van adidas 'toewijding aan een gezondere planeet, is de inlegzool gebaseerd op algen, waardoor liters vervuild meerwater worden schoongemaakt.

!