MC David Cold Pack Knee Sleeve 4 Way

Ijskoude compressie voor het herstellen van je knieblessure Met de McDavid  Cold Recovery kniebandage bevorder je de recuperatie en herstel van je knieblessure. Lichte tot matige pijn zal verminderen, omdat de kniebandage beschikt over drie custom cold-packs. De coldpacks zijn bevestigd bovenop en aan de zijkanten van de knieschijf. Het is mogelijk om de gehele bandage te laten invriezen in de diepvries. De cold-packs zijn verwijderbaar, dus is het ook mogelijk om alleen de cold-packs te laten invriezen. Met andere woorden: een ijskoude compressie voor het verlichten van de pijn

MC David Ankle Sleeve Gold Pack

Een comfortabele, ijskoude compressie voor de enkel .Elastisch, ijskoud en een comfortabele pasvorm. We hebben het inderdaad over de McDavid 5142 Cold Recovery enkelsleeve. Deze enkelsleeve bevat twee custom cold-packs die herbruikbaar én verwijderbaar zijn. De sleeve kun je in de diepvries leggen, zodat je je geblesseerde enkel kunt voorzien van een ijskoude compressie. Koelen is verstandig bij elke verstuiking, kneuzing, scheuring of overbelasting. Door je geblesseerde enkel te koelen beperk je de ontstekingsreactie én de pijn. Hierdoor zet een mogelijke zwelling niet door en hoeft het lichaam dit dus ook niet te herstellen.

MC David Elbow Sleeve Gold Pack

Een ijskoude koeling voor het verminderen van pijn.De McDavid  Cold Recovery elleboogbandage is dé oplossing voor lichte tot matige pijn aan de elleboog. De elleboogbandage geeft een ijskoude compressie, omdat het voorzien is van één custom cold-pack. Deze ijskoude compressie zorgt voor pijnverlichting. De bandage kun je volledig invriezen in de diepvries. Indien je liever alleen de custom cold-pack laat bevriezen, dan kun je deze verwijderen uit de elleboogbandage en alsnog in de diepvries laten invriezen. Het materiaal is 4-zijdig elastisch waardoor het een goede pasvorm heeft en je volledig kunt bewegen. De bandage biedt een goede ondersteuning aan de spieren en ligamenten, zodat je binnen de kortste keren weer volledig bent hersteld!

Cool Compression Arm Sleeve

Actieve koelingstechnologie voor verbeterd verdampingskoelingseffect kan de huid koel houden tot 5 graden Fahrenheit (2C)

Armspieren blijven warm en geactiveerd met compressietechnologie

Beschermt de huid tegen schaafwonden

6-draads flatlock-technologie voor kracht bij de naden

!