Pols Support with Strap

De McDavid Polsband Extra Strap  is o.a. geschikt bij polsklacht en lichte verstuiking. Deze polsband, voorzien van een duimlus, geeft lichte ondersteuning en verlicht de klacht. Door de warmtecompressie wordt het herstel bevorderd. De polsband heeft een perfecte pasvorm door de verstelbare velcrosluiting./Ondersteuning en compressie/Verstelbare velcrosluiting/Perfecte pasvorm/ past zowel links als rechts.

Carpal Tunnel Pols Support Links/ of rechts

Deze verstelbare polsbrace is geschikt bij het carpal tunnel syndroom, en ook bij aandoeningen als artritis, peesontsteking en verstuikingen. Deze spalk van medische kwaliteit verlicht de klacht, geeft steun en stabiliteit. /Klachtverlichting, steun en stabiliteit/Aanbevolen door dokters naar werk- en wedstrijdrevalidatie toe/Thermisch neopreen met nylon aan beide kanten/Compleet verstelbare velcro-sluitingen en een verwijderbare medische spalk voor goede steun.

Universele pols Band

De McDavid Polsband is o.a. geschikt bij lichte polsklacht, verstuiking en een zwakke pols. Deze verstelbare polsband geeft lichte ondersteuning en verlicht de klacht. Door de thermische compressie wordt het herstel bevorderd./One Size, Fits All/Stevigheid, warmte en druk voor het polsgewricht/Thermisch neoprene polsband met nylon aan 2 zijden/ zowel links als rechts te gebruiken.

452
Bestel

MC David pols Support

Primary protection van McDavid. Deze wrap biedt lichte ondersteuning, verlicht pijn en versnelt de genezing.

• Neopreen (latexvrij) bandage biedt thermische compressie.

• Verstelbare velcrosluiting voor perfecte pasvorm.

• Past zowel links als rechts./ one size

451
Bestel
!