MC David Compression Short deluxe

Tip: deze Shorts leverbaar in 4 kleuren worden veel gebruikt voor de Nijmeegse Vierdaagse om doorlopen tegen te gaan.Compressietechnologie stabiliseert en verwarmt de spieren voor een betere prestatieBevat intera in een knielang ontwerp 6- draden flat-lock technologie voor sterkere naden en meer comfortComfortabele pasvorm voorkomt irritatie

Cross Compression Short

De McDavid Cross Compressie Short 8200 is speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten en is ideaal voor bijna iedere sport of activiteit waarbij steun en bescherming bij spierverrekkingen belangrijk is. De broek geeft steun aan de hamstring en quadriceps en vormt een wrap voor de behandeling van heupblessures. De exclusieve Cross Compression technologie stabiliseert en verwamt de spieren door het nabootsen van taping technieken die gebruikt worden door sporttrainers. De Moisture Management technologie zorgt voor optimaal vochttransport en een verhoogde ventilatie voor een droog gevoel Leverbaar in zwart en wit .

Hex Pad Wrap Around Basketball Short

9 mm Hex™ technologie biedt continu bescherming aan de heupen, staartbeen en dijen Verlengde Hex™ technologie op de dijen De Hex™ heup pads kregen een nieuwe vorm voor een preciezere bescherming.

De McDavid HEX Basketbal Short is een short ter bescherming van de heupen, staartbeen en dijen. De HEX™ technologie heeft een dikte van 9 mm en is superieur en uniek door haar gesloten celschuimvulling en vocht afwerende stof. Bovendien biedt de short naast bescherming ook de nodige compressie aan de grote spiergroepen. Dit vermindert de vermoeidheid en voorkomt blessures. Ideaal dus voor sporters en vooral voor basketballers./ leverbaar in zwart en wit.

!